Flygshow i Linköping

Linköping ligger i Östergötland och är faktiskt en väldigt trevlig stad som är väl värd en semestervecka. Förutom att staden har ett vackert slott, storslagen natur och fina golfbanor kan du även besöka flygvapenmuseet som ligger här.

Flygshow

Linköping har en ganska välkänd flygshow som verkligen kan vara kul att uppleva åtminstone en gång. Flygshowen drar stor publik och är häftig att beskåda. Det är militären som ställer upp med flygshow när de visar upp sina stridsflyg och skickliga piloter. Flygplanen flyger synkroniserat och perfekt, bara någon ynka meter från varandra. Förutom stridsflyg kan man även se helikoptrar på nära håll. Om du är i Linköping för flygshowen kan du kombinera din vistelse genom att uppleva andra saker också.

Stadsvandring och boende

Linköping har flera guidade turer där du kan få lära dig mer om stadens olika epoker. Det hålls både stadsvandringar och guidade turer i det vackra eklandskapet. Se till att komma utvilad till turerna genom att ta in på vackra hotell från Elite. Elite.se har ett stort och pampigt hotell mitt i Linköping. Hotellets byggnad är faktiskt från 1800-talet och tillsammans med moderniteter och restaureringar har det en hemtrevlig charm och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Välj om du vill bo i ett i ett bekvämt och mysigt standardrum eller om du vill unna dig något alldeles särskilt genom att boka in dig i en svit. Elite erbjuder allt från standardrum till stora sviter, men något som är gemensamt för alla rum är den snygga inredningen och alla bekvämligheter.

Roligt för barnen

En spännande flygshow är kul för hela familjen, oavsett om du är gammal eller ung. Linköping har även många andra aktiviteter som kan vara roliga för alla och särskilt för barnen. Här kan du och ungarna roa er med laserdome, ridning eller bowling. Kanske vill du och din partner unna er något för er själva. I så fall kan ni avsluta er vistelse med en avkopplande spa-upplevelse.